جستجو

چه راه هایی برای درمان اگزمای گوش وجود دارد ؟

آنچه در این مطلب میخوانید

برای درمان اگزمای گوش لازم است ابتدا این بیماری را بشناسیم، پس با ما همراه باشید.

اگزما به التهاب مزمن پوست به طور معمول ناشی از آلرژی اطلاق می شود. اگزمای گوش که ممکن است در قسمت بیرونی گوش یا داخل مجرای گوش شما ظاهر شود باعث خشکی، تغییر رنگ، خارش و برآمدگی پوست شما می شود. در نتیجه پوست شما حساس تر و ممکن است منجر به عفونت و خشکی شود. .

اگزما بسیار شایع است و هر قسمتی از پوست شما می تواند به آن مبتلا شود، از جمله گوش. تقریباً ۱۵ تا ۳۰ درصد کودکان به اگزما و ۲ تا ۱۰ درصد از بزرگسالان به آن مبتلا میشوند.

برای درمان اگزمای گوش چکار کنیم

اگزمای گوش چگونه تشخیص داده می شود؟

درمان اگزمای گوش نیاز مند به تشخیص صحیح و ارائه راهکار مناسب برای درمان آن می باشد. برای این کار ابتدا باید به پزشک مراجعه کنیم تا ضمن تشخیص علمی صحیح راهکار های علمی صحیح برای درمان اگزمای گوش ارائه دهد.

اولین قدم برای تشخیص صحیح و علمی معاینه بالینی می باشد که توسط پزشک انجام می گردد.

ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی گوش های شما را معاینه می کند. آنها به دنبال علائم رایج اگزما از جمله تغییر رنگ و خشکی خواهند بود. آنها با استفاده از اتوسکوپ برای نگاه کردن به داخل گوش شما استفاده کنند. آنها همچنین در مورد علائم شما می پرسند.

برای تشخیص و دستیابی به راههای درمان اگزمای گوش با ما همراه باشید.

همچنین پزشک ممکن است برای قطعی شدن تشخیص نوع اگزما، آزمون پوستی انجام دهد یا درخواست نماید. برای تعیین نوع ماده ای که فرد به آن آلرژی دارد و باعث آغاز اگزما شده است هم ممکن است پزشک معالج تست هایی را درخواست دهد. ناحیه ای که آن را تحت تاثیر قرار می دهد بستگی دارد.

همچنین مطالعه کنید : تشخیص بیماری ام اس

اگر اگزمای آلرژیک دارید، ممکن است لازم باشد استفاده از محصولات خاص یا استفاده از گوشواره را متوقف کنید تا آنچه که باعث تحریک می شود را محدود کنید. اگر هنوز نمی توانید بفهمید که چه چیزی باعث آن شده است، ممکن است نیاز به انجام آزمایش آلرژی داشته باشید.

درمان اگزمای گوش و پیشگیری از آن

عوارض اگزما گوش

اگزمای گوش منجر به علائمی همچون سوزش، خارش، درد و قرمزی خواهد شد. اگر بعد دیدن این عوارض بازهم رسیدگی نشود و به پزشک مراجعه نکنید ، عفونت های گوش خارجی در انتظار شما خواهد بود. عفونت گوش خارجی معمول ترین عارضۀ اگزمای گوش است که در برخی افراد ممکن است اتفاق بیفتد.

درمان اگزمای گوش در خانه

شستشوی گوش با آب گرم در هر شب.

استفاده از مرطوب کننده های بدون بو بلافاصله بعد از شستشوی پوست گوش و استحمام .

استفاده از کرم های پوستی ضد خارش و ضد حساسیت که دارای هیدروکورتیزون هستند .

مانع از برخورد هر نوع محرک به گوش شوید.

استفاده از طب سوزنی برای درمان اگزما می‌تواند به طور موثری باعث رفع خارش و بهبود التهاب پوستی شود.

همچنین مطالعه کنید : کاهش درد گوش

اجتناب از محرک هایی که در گذشته سبب ایجاد اگزما بر پوست شما شده است .

استفاده از کلاه به منظور ایجاد پوشش و محافظی برای گوش در فصول سرد سال به خصوص زمستان .

اصلا اجازه ندهید آب و رطوبت در گوش هایتان باقی بماند و آن را با گرمای ملایم سشوار خشک کنید .

استفاده از عسل که مستقیماً روی پوست ما که اگزما دارد قرار گیرد ، می‌تواند ضمن مرطوب سازی پوست و تسریع ترمیم، از بروز عفونت جلوگیری کند.

در طب سنتی برای درمان اگزمای گوش استفاده از روغن آفتابگردان توصیه می شود این روغن با حفظ رطوبت درون پوست و جلوگیری از ورود باکتری‌ها از لایه خارجی پوست محافظت می کند. همچنین استفاده موضعی از گیاه بابونه باعث تسکین خارش و التهاب پوست می‌شود‌.

درمان اگزمای گوش و پیشگیری از آن

افرادی که دکتر جهت درمان اگزمای گوش به آن ها کرم کورتیکواستروئید تجویز کرده و می‌خواهند استفاده کنند؛ بهتر است قبل از مصرف این دارو حتما کمپرس سرد انجام دهند. چون باعث میشود پوست خنک و مرطوب شده و دارو راحت‌تر جذب می‌شود.

از خراشیدن یا مالیدن پوست تحریک شده خودداری کنید.

روغن نارگیل می‌تواند برای کاهش تورم و پیشگیری از عفونت، با التهاب و باکتری‌های مضر مقابله کند.

در بعضی افراد، شستشوی مکرر می‌تواند پوست را خشک کرده و مثلا به دلیل استفاده از صابون اشتباه اگزما را بدتر کند. پس از حمام کردن مکرر خودداری کنید.

دوش گرفتن طولانی‌ مدت با آب داغ می‌تواند چربی‌های طبیعی و رطوبت پوست را از بین ببرد. مدت زمان دوش گرفتن را کمتر کنید و درجه‌ی‌ حرارت آب را در حالت گرم که خیلی داغ نباشد قرار دهید.

درمان اگزمای گوش و پیشگیری از آن

پس از استحمام، ظرف ۳ دقیقه پس از بیرون آمدن، پوست‌تان را مرطوب کنید.

برای درمان اگزمای گوش بهتر است از صابون ها و پاک کننده‌ای ملایم و بدون کف و عطر استفاده کنید. از مصرف محصولات دارای ذرات خشن که باعث تحریک بیشتر پوست می‌شوند ، برای اسکراب یا لایه برداری اجتناب کنید.

آب به مرطوب نگه داشتن پوست شما کمک می کند. پس بهتر است حداقل هشت لیوان آب در روز بنوشید.

در صورت خارش شدید از آنتی هیستامین های بدون نسخه (OTC) استفاده کنید.

برخی از غذاها مانند گوجه، بادمجان و غذاهای سرخ‌شده و فست فودها می‌تواند باعث تشدید حساسیت و اگزما بشوند. بهتر است در طول درمان اگزمای گوش از مصرف بعضی از غذاهای آلرژی زا پرهیز کنیم.

0 0 رای
امتیاز مقاله
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاهات

تبلیغات :

ترس و اضطراب از مرگ
بزرگسالان

اضطراب از مرگ

به نظر شما علت ترس و اضطراب از مرگ چیست و بین چه کسانی شایع تر و شدیدتر است؟ آیا این ترس سودی برای انسان

ادامه مطلب
بزرگسالان

تومور عصب شنوایی

.تومور عصب شنوایی Vestibular schwannoma یا نوروم آکوستیک(acoustic neuroma) یک نوع تومور خوش خیم است. که می تواند عوارض متعددی از جمله ناشنوایی، وزوز گوش و

ادامه مطلب
بیماری های زنان

پیرگوشی چیست؟

پیرگوشی (presbycusis)  کاهش شنوایی مربوط به سن است که در اثر افزایش سن در بزرگسالان نمود پیدا می‌کند. این مشکل شنوایی، یک کاهش شنوایی حسی

ادامه مطلب
عمل میرنگوتومی گوش
مقالات

عمل میرنگوتومی گوش چیست؟

جراحی میرنگوتومی گوش چیست؟ برای آشنایی با عمل میرنگوتومی گوش لطفا با ما همراه باشید: یکی از شایعترین بیماری های گوش عفونت گوش میانی می

ادامه مطلب

جدید ترین نوشته ها

تبلیغات :