نتایج تحقیقات جدید نشان داد همه انسانها میتوانند با روش های افزایش قدرت شنوایی ، قدرت شنوایی خود را به اندازهای ارتقا دهند که با استفاده از انعکاس صدا، محیط پیرامون را به درستی بشناسند و ابعاد اتاقی که در آن قرار گرفتهاند را تشخیص دهند.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم به نقل از فارس سیستم شنوایی انسان نسبت به برخی حیوانات مانند خفاشها و دلفینها بسیار ضعیفتر است و آنها با استفاده از صداهای محیط، مسیریابی میکنند.
آیا تمام انسانها توانایی افزایش قدرت شنوایی خود را دارند.؟
افراد نابینا میتوانند با استفاده از انعکاس صدا، محیط پیرامون را بهتر تشخیص دهند و با آن ارتباط برقرار کنند.
تحقیقات دانشگاه مونیخ در مورد افزایش قدرت شنوایی انسان
محققان دانشگاه ماکسیمیلیان مونیخ (LMU) بر اساس بررسیهای جدید خود اعلام کردند همه انسانها میتوانند قدرت شنوایی خود را به اندازهای ارتقا دهند که با استفاده از انعکاس صدا محیط پیرامون را به درستی بشناسند و به درستی ابعاد اتاقی که در آن قرار گرفتهاند را تشخیص دهند.
این محققان با استفاده از تصاویر پزشکی MRI متوجه شدند کدام بخش از مغز در جریان فعالیت مذکور فعال میشود تا انسان بتواند با استفاده از سیستم شنوایی خود، محیط پیرامون را تشخیص دهد.
محققان آلمانی در گام نخست، خصوصیات آکوستیک یک اتاق را به کمک دستگاههای ویژه ثبت کردند و سپس با استفاده از یک سیستم دیجیتالی پیشرفته، خصوصیات آکوستیک محیط را به گونهای تغییر دادند که اتاق از نظر انعکاس صوت بزرگتر یا کوچکتر به نظر برسد.
در گام بعدی از افراد خواسته شد برای افزایش قدرت شنوایی با چشمان بسته وارد این محیط شوند و از طریق انعکاس صدا و تحلیل آن در مغز خود متوجه شوند، اتاق مربوطه چه ابعادی دارد. در این آزمایش ۱۲ نفر حضور داشتند که ۱۱ نفر آنها بینا بودند و یک نفر دیگر از ابتدا نابینا به دنیا آمده بود.
دانشمندان برای نخستین بار متوجه شدند زمانی که افراد در چنین شرایطی قرار میگیرند، بخش کورتکس در مغز آنها فعال میشود تا بتواند با تحلیل انعکاس صدا محیط پیرامون را تشخیص دهد و باعث افزایش قدرت شنوایی میشود .
در پایان بررسی مذکور مشخص شد حتی افراد بینا هم میتوانند مانند نابینایان انعکاس صدا را تحلیل کنند و بر اساس آن گام بردارند.
این متن نشانگر نمونه ای از تحقیقات در مورد قدرت انسان برای افزایش قدرت شنوایی می باشد موجودات مجبورند خود را با محیط اطراف و شرایط زیست وفق بدهند انسان ها هم به عنوان گونه ای از حیات مجبورند خود را با شرایط زیست محیطی اطراف هماهنگ کرده و توانائی های فردی خود را به جهت رسیدن به زندگی بهتر ارتقاء دهند.
از جمله توانائی های انسان حواس پنج گانه و دومین حس انسان ، حس شنوایی است که به واسطه آن می توانیم با محیط اطراف رابطه برقرار کنیم و نیاز های خود را برطرف کنیم . در صورت فقدان بعضی حواس انسان قادر است حواس دیگر خود را برتری بخشد تا توازن قدرت در برقراری ارتباط با محیط را از دست ندهد.
انسانهای عادی از نظر ارادی و فیزیولوژیکی توانایی افزایش قدرت شنوایی خود را دارند . فراموش نکنیم که ما انسان ها توانمندیم و صاحب اراده هستیم و قدرت کنترل مغز و فکر خود را داریم و می توانیم شرایط را به نفع خود تغییر دهیم.
برای شروع تغییر و افزایش قدرت شنوایی لازم است در گام نخست، متد زندگی (LIFE STYLE) خود را تغییر دهیم . این تغییر در همه جوانب زندگی لازم است، برنامه ریزی برای ساعت خواب و بیداری، برنامه ریزی برای ساعت غذا خوردن تنظیم یک برنامه غذایی مناسب و رژیم تغذیه مناسب، تامین وسایل و لوازم ایمنی کار جهت افرادی که در محل های پر خطر کار می کنندمثل کارخانجات و کارگاههای پر سر و صدا با ایجاد این تغییرات می توانیم کنترل فیزیولوژیک بدن خود را در اختیار بگیریم و حواس پنجگانه خود را تقویت کنیم.