جستجو

اضطراب از مرگ

آنچه در این مطلب میخوانید

به نظر شما علت ترس و اضطراب از مرگ چیست و بین چه کسانی شایع تر و شدیدتر است؟ آیا این ترس سودی برای انسان دارد یا به ضرر او می باشد؟ آیا این ترس و اضطراب نوعی بیماری محسوب می شود یا عادی است؟ اگر این اضطراب بیماری محسوب می شود آیا قابل درمان هست یا نه؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

ترس و اضطراب از مرگ

ترس و اضطراب از مرگ

به نظر نویسنده این ترس و اضطراب ریشه ها و دلائل مختلفی دارد که در افراد مختلف متفاوت است مثلا در بعضی از افراد این ترس ریشه در خرافات و نا آگاهی دارد. در بعضی از افراد ترس از عواقب اعمال گناه آلود در طول زندگی موجب ترس می شود.

بعضی از افراد به خاطر وابستگی و تعلق خاطر زیاد به مسائل دنیوی مثل مادیات و اطرافیان از مرگ ترس و اضطراب دارند.

بعضی از افراد از نحوه مرگ می ترسند بهتر است افراد علم و آگاهی خود را از دنیای پس از مرگ و زندگی پس از مرگ افزایش بدهند و کتاب های مختلفی که بدون تعصبات ایدئولوژیکی سرنوشت انسان پس از مرگ را توصیف می کنند مطالعه کنند.

چه چیزی پیش بینی می کند که فکر مردن ما موجب اندوه شدید ، آرامش نسبی یا چیزی بین این دو می شود؟ پژوهشگران برای پاسخ دادن به این سوال اضطراب از مرگ کلی و انواع عوامل خاص از جمله ترس از عوامل دیگر وجود نداشتند،

از دست دادن کنترل ، مرگ دردناک ، زوال بدن ، جدا شدن از عزیزان و امور ناشناخته را ارزیابی می کنند.
یافته ها تفاوت های فردی و فرهنگی زیادی را در جنبه‌های مرگ که موجب ترس می شوند نشان می دهند. برای مثال در یک تحقیق که روی افراد مومن عربستان سعودی اجرا شد. عوامل خاصی که مکرراً در پاسخ های غربی ها آشکار می شوند. مانند ترس از زوال بدن و امور ناشناخته اصلاً وجود نداشتند.

ترس و اضطراب از مرگ

در بین غربی ها به نظر می رسد که معنویت از احساس تعهد مذهبی در کاهش دادن اضطراب از مرگ (death anxiety) مهمتر باشد. افرادی که فلسفه مرگ رشد یافته ای دارند نیز کمتر می ترسند.

این یافته ها در مجموع نشان می دهند که اعتقادات محکم و هماهنگی بین عقاید و اعمال، نه مذهبی بودن به خودی خود، ترس از مرگ را کاهش می دهد. اضطراب از مرگ در بزرگسالانی که به نوعی نیرو یا هستی برتر ایمان عمیق دارند خیلی اندک است.
اضطراب از مرگ با افزایش سن کاهش می یابد و در اواخر بزرگسالی به پایین‌ترین سطح می رسد.

همچنین مطالعه کنید: تغیرات جسمانی در بزرگسالی

تا وقتی اضطراب از مرگ خیلی شدید نباشد می تواند افراد را برانگیخته کند تا مطابق با ارزش‌های فرهنگی درونی شده زندگی کنند. مثل مهربان بودن با دیگران و تلاش برای رسیدن به اهداف خویش.

ترس و اضطراب از مرگ

اضطراب از مرگ در زنان

صرف نظر از سن در هر دو فرهنگ شرق و غرب به نظر می‌رسد که زنان بیشتر از مردان اضطراب از مرگ دارند. شاید زنان احساس های آزار دهنده مربوط به فناوری پذیری را بیشتر می پذیرند. و مردان بیشتر از آن اجتناب می کنند.

در جوامعی که زندگی آنان و نگاهشان به آینده بر مبنای تفکرات و عقاید ایدئولوژیک باشد ترس کمتری از مرگ دارند و مرگ را به نوعی رسیدن به هدف و معشوق خود می دانند.

اضطراب از مرگ عمدتاً به نوجوانی و بزرگسالی محدود می شود. کودکان به ندرت آن را نشان می دهند مگر اینکه در محله های پر از تبهکاری و مناطق جنگ زده زندگی کنند که مرتبا در معرض خطر قرار داشته باشند. کودکان مبتلا به بیماری علاج ناپذیر نیز در معرض خطر اضطراب از مرگ شدید قرار دارند.

5 2 رای
امتیاز مقاله
2 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاهات
حسن
9 روز قبل

چقد خوب بود چقد چیزاب خوبی راججع به این موضوع یاد گرفتم

تبلیغات :

ترس و اضطراب از مرگ
بزرگسالان

اضطراب از مرگ

به نظر شما علت ترس و اضطراب از مرگ چیست و بین چه کسانی شایع تر و شدیدتر است؟ آیا این ترس سودی برای انسان

ادامه مطلب
بزرگسالان

تومور عصب شنوایی

.تومور عصب شنوایی Vestibular schwannoma یا نوروم آکوستیک(acoustic neuroma) یک نوع تومور خوش خیم است. که می تواند عوارض متعددی از جمله ناشنوایی، وزوز گوش و

ادامه مطلب
بیماری های زنان

پیرگوشی چیست؟

پیرگوشی (presbycusis)  کاهش شنوایی مربوط به سن است که در اثر افزایش سن در بزرگسالان نمود پیدا می‌کند. این مشکل شنوایی، یک کاهش شنوایی حسی

ادامه مطلب
عمل میرنگوتومی گوش
مقالات

عمل میرنگوتومی گوش چیست؟

جراحی میرنگوتومی گوش چیست؟ برای آشنایی با عمل میرنگوتومی گوش لطفا با ما همراه باشید: یکی از شایعترین بیماری های گوش عفونت گوش میانی می

ادامه مطلب

جدید ترین نوشته ها

تبلیغات :